Kereskedelem, értékesítés

Cipő webáruház-asszisztens állás photoshop jártassággal rendelkezőknek Székesfehérváron

Munkavégzés helye: Székesfehérvár
2020. 11. 04. 13:41
Jelentkezem

Cipőwebáruház webshop-asszisztens munkatársat keres, azonnali kezdéssel Székesfehérvár belvárosában.
PHOTOSHOP, vagy egyéb képszerkesztő program használatának ismerete alapkövetelmény!


Feladatok:

Minőségi cipőüzleteinket támogató webshop-asszisztens munkakör követelményei alapvetően a következők:

​Irodai háttérmunkában tapasztalattal és jó kommunikációs készséggel rendelkezik; webáruházunk arculatának építésében aktív, termékeink befotózását, a képek szerkesztését és feltöltését – betanítás után – önállóan elvégzi, internetes rendelések számlázását, csomagküldő szolgálat felé továbbítását ellátja, telefonos rendeléseket fogadja.

Emellett kiskereskedelmi üzleteinkben – igény szerint – az értékesítési feladatokat is elsajátítja, kassza-kezelést, ügyviteli rendszerünk kezelését készségszinten megtanulja.

Az ideális pályázó kreatív, nyitott az új kihívások iránt, precíz, munkájára igényes, összeszedett és pozitív beállítottságú, befogadó személyiség.

Működő webáruházunk országosan elismert, több mint 95 ezer Facebook követővel az egyik legjobban prosperáló hazai cipő-webáruház, amely székesfehérvári márkaboltok raktáron lévő árukészletének értékesítésével nyújt kimagasló szolgáltatást.

Kizárólagos importőrként németországi cipőápolók és talpbetétek forgalmazójaként komplex szolgáltatást nyújtunk ügyfeleinknek; álláspályázatunk részben ennek a szegmensnek a kiszolgálásban is kínál lehetőségeket.


Elvárások:

PHOTOSHOP, vagy egyéb képszerkesztő program használatának ismerete alapkövetelmény!
 


Előnyök:

Kezdés – állásinterjú és próbanap után – azonnal lehetséges, hosszútávra, határozatlan 8 órás, főállású munkaviszonyban.


Amit kínálunk:

versenyképes jövedelem, hosszútávon tervezhető bónuszok, ideális munkakörülmények, béren-kívüli juttatások

 

Kérjük, csak akkor küldje el fényképes önéletrajzát motivációs levéllel a "Jelentkezem" gombra kattintva, amennyiben ez a jártassága felhasználói szinten megvan!

Jelentkezem
Az Ön neve:
Az Ön e-mail címe:
Üzenet, pályázat szövege:
Önéletrajz feltöltése:
Fájl törlése
Engedélyezett formátum: doc, docx, pdf
Maximális fájl méret: 5 MB
További dokumentumok:
További dokumentum feltöltése
Anti-Spam:
Az Adatkezelési tájékoztatót megismerte, elfogadta, és kifejezetten hozzájárul az álláshirdetés kapcsán az adatai kezeléséhez a tájékoztatóban foglaltak szerint.