Pályázatíró cégek és karrierlehetőségek Székesfehérváron

Pályázatíró cégek és karrierlehetőségek Székesfehérváron

Ma már szinte folyamatosan lehet pályázni valamire, és vállalkozók tömkelege szeretne külső forrásokhoz hozzájutni egy-egy komolyabb beruházáshoz, fejlesztéshez. Ebben pedig a sikerdíjas pályázatírók lehetnek a legnagyobb segítségükre és azok a cégek, amelyeken keresztül végig tudják vinni a folyamatot. Aki a pályázatíró szakmában keres munkát, bőven akad karrierlehetőség, és nem fog unatkozni!

Pályázatíró állások és szakmai elvárások, kompetenciák

Egy pályázatíró számára a leginkább a jogi vagy gazdasági felsőfokú végzettség lehet hasznos, de különböző képzések és tanfolyamok is indulnak e téren, amiket érdemes elvégezni. A rendszeresség, a keretek között gondolkodás és átlátás, a szabályok ismerete pedig szintén nagyon fontos a sikeres pályázatok benyújtásához. Székesfehérváron is találhatunk pályázatíró munkát, ahol a fő feladatok között a projektmenedzsment, az ügyfelekkel való kapcsolattartás vagy épp a nyilvántartásak vezetése szerepel.

Milyen pályázatíró cég található Székesfehérváron?

Aki pályázatírói törekvésekkel rendelkezik, érdemes a székesfehérvári cégeket nyomon követni - akárcsak a cégeknek és vállalkozóknak. Egy álláskereső számára ajánlott a weboldalon található karrier fül alatt nézelődni, követni az adott céget a közösségi médiában és így tovább. De akár bátran fel is vehetjük a kapcsolatot velük, beküldhetjük az önéletrajzunkat, és kérdezősködhetünk, adódnak-e aktuális munkalehetőségek. Három székesfehérvári pályázatíró cég profilján belül mutatjuk most be a helyi lehetőségeket:

InnoBond Kft.

Az InnoBond Tanácsadó és Szolgáltató Kft. olyan szolgáltatásokat nyújt, amelyek segítenek partnereiknek forrásszerzésben és forrásmenedzsmentben. A cég kiemelten fontosnak tartja az egyedi megközelítést, figyelembe véve minden ügyfél sajátos kihívásait és szervezeti jellemzőit.

Tanácsadói tevékenységük nem csupán az lehetőségek felkínálására korlátozódik, hanem a partnerük alapos megismerésére, problémáik megértésére és hatékony megoldások kidolgozására is.

Csapatuk pénzügyi, műszaki és tervező szakemberekből áll, akik érzékenyek az ügyfelek igényeire, és készek hatékony válaszokat nyújtani a felmerülő kihívásokra.

Az ügyfelek elégedettsége és visszatérése igazolja a cég alapelveinek és megközelítésének eredményességét, és az elmúlt évek tapasztalatai alapján úgy vélik, hogy a legjobb megoldás az alapos és megfontolt, ugyanakkor hatékony és járható út megtalálásában rejlik.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Petőfi S. utca 5. II. emelet

Weboldal: https://innobond.hu/cegunk

Quality Invest Zrt.

A cég fő tevékenysége a pályázatírás, amelyet magánszemélyeknek, vállalkozásoknak, kezdő vállalkozóknak és egyéni vállalkozóknak kínálnak. Azáltal, hogy megfelelő pályázatíró segítségével elkészítik a tervezett projekthez szükséges pályázati anyagot, segítenek a pályázatokon való sikeres szereplés elérésében. A cég rendelkezik egy komplex előfizetéssel, amely lehetővé teszi számukra, hogy folyamatosan tájékozódjanak az érvényben lévő és várhatóan kiírandó pályázatokról.

A vállalkozásoknak számos célja lehet a pályázatokon keresztül, mint például gépbeszerzés, eszközbeszerzés, telephely vásárlás, munkahelyteremtés, energetikai beruházás, innováció, kutatás-fejlesztés, informatikai fejlesztés, turisztikai beruházás, kereskedelmi, piacfejlesztési, külpiaci megjelenési, marketing célú program vagy mezőgazdasági támogatás. A cég szakemberei képesek segíteni a vállalkozásokat az Európai Uniós vagy Széchenyi 2021 pályázatok (GINOP, EFOP, VEKOP, VINOP stb.) elkészítésében is.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Mártírok útja 3/b.

Weboldal: https://qualityinvest.hu/palyazatiras.html

Possum 2007 Bt.

A Possum 2007 Bt. elsősorban szintén pályázatírással, pályázati projektmenedzseléssel, pályázatfigyeléssel, üzleti tervek készítésével, üzletviteli tanácsadással, valamint kül- és belföldi munkaerő közvetítéssel és humán-erőforrás tanácsadással foglalkozik.

Az irodájukba látogató ügyfelek teljes körű pályázati projektszolgáltatást kapnak, amely magában foglalja a tervezéstől a projekt lezárásáig terjedő tevékenységeket.

A munkaerő-közvetítési szolgáltatásuk bel- és külföldi (EGT tagállamok) célokra irányul. Mind cégek, mind magánszemélyek igénybe vehetik ezt a szolgáltatást. Külföldi közvetítés esetén felkészítik az ügyfeleket az adott ország sajátosságaira, segítenek a nyelvtudás tesztelésében és szükség esetén a megfelelő nyelvtudás megszerzésében is.

A humán-erőforrás tanácsadásukat elsősorban kis- és középvállalkozásoknak ajánlják, és ezen belül személyügy, munkaügy és képzések terén nyújtanak segítséget ügyfeleiknek.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Szamos utca 27.

Pályázatírás Székesfehérváron

Milyen szakmai előrelépési lehetőségek adódnak pályázatíróként?

Az előrelépési lehetőségek igen sokszínűek. Hosszú távúon akár önállóan is kezelhetünk és írhatunk majd pályázatokat, saját csapatot vezethetünk, menedzserré válhatunk és a legnagyobb cégektől kerülhet pályázati anyag az asztalunkra. Aki igazi szakértővé válik, körülbelül olyan népszerű is lehet, mint egy jó könyvelő, akiért kapkodnak a vállalkozók és cégvezetők. Ami pedig a fizetéseket illeti, határ a csillagos ég: egy-egy siker esetén akár további jutalékokra is szert tehetünk.

SzekesfehervarAllas.hu / P.P.