Építőipari cégek és állások Székesfehérváron

Építőipari cégek és állások Székesfehérváron

Az építőipar mindig az egyik legfontosabb szerepet tölti be a piacon. Azok számára, akik építőipari területen keresnek munkalehetőségeket, vagy éppen vállalkozásuknak keresnek megbízható partnereket, érdemes áttekinteni a városban elérhető lehetőségeket. Széles körű állásajánlatok és neves építőipari vállalkozások várják az érdeklődőket a helyi és online platformokon.

Hol találhatunk építőipari munkalehetőségeket Székesfehérváron?

Székesfehérvár városában számos építőipari cég működik, melyek a legkülönfélébb építési projektek megvalósításában vesznek részt. Legyen szó lakóépületek, közintézmények vagy ipari létesítmények építéséről és felújításáról, a városban található cégek széles skálán kínálnak szolgáltatásokat és munkalehetőségeket.

Építőipari állások Székesfehérváron: https://szekesfehervarallas.hu/allasok/epitoipar-epiteszet

Építőipari cégek Székesfehérváron

Székesfehérvár városában számos megbízható és tapasztalt építőipari cég működik, amelyek széleskörű szolgáltatásokat nyújtanak az építési és felújítási projektek terén. Nézzünk ezek közül néhány fontosabbat – a teljesség igénye nélkül:

Regia Building Kft.

A cég generál kivitelezőként tevékenykedik, amelynek fő célja az építkezések és lakásfelújítások teljes körű szervezése és végrehajtása ügyfelei számára. A generál kivitelező segítségével az ügyfeleknek nem kell egyenként szakembereket keresniük és koordinálniuk a munkálatokat, hiszen a cég mindezt maga végzi. Az idő és energia megtakarítása mellett a generál kivitelező segítségével az ügyfelek hatékonyabban tudják optimalizálni a munkafolyamatokat és könnyebben kezelhetik az esetleges változásokat vagy akadályokat. 

Hosszú évek óta megbízható, fix alvállalkozókkal dolgoznak, így biztosítva az ügyfelek számára a legmagasabb színvonalú generál kivitelezési szolgáltatást a földmunkától az ablakok beszereléséig.

Cím (telephely): 8000 Székesfehérvár, Budai utca 376.

Weboldal: https://regiabuilding.hu/

Integrál Építőipari Kft.

A cég, mely 1991-ben alakult, eredetileg építőanyag kereskedelmi profilra koncentrált. Azonban az évek során dinamikusan fejlődött, és a piaci igényekhez alkalmazkodva vált meghatározó építőanyag gyártók partnerévé. Széles választékban kínálnak sódertől és homoktól kezdve a falazó elemekig és burkolási technológiákig mindenféle építési segédanyagot. Emellett kiemelt szolgáltatásként nagykereskedelmi mennyiségben értékesítik a cementet, meszet és szenet. A cég magyarországi kereskedelmi képviselete a német Rőben GmbH-nek, amely prémium kategóriás kerámia-klinker és burkolólapok gyártására specializálódott, tovább erősíti pozíciójukat a piacon.

Cím (telephely): 8000 Székesfehérvár, Vásártéri utca 3.

Weboldal: https://www.integralkft.hu/

SHS Építő Kft.

A cég fő tevékenységi köre építőipari tervezés és generálkivitelezés. Széleskörű szakértelmük és tapasztalatuk révén képesek vállalati, ipari és közintézmények számára magas színvonalú építési projektek teljes körű megvalósítására. Ezáltal óvodáktól és iskoláktól kezdve egészen egészségügyi intézményekig, kormányhivataloktól ipari létesítményekig sokféle épületet sikeresen megtervezni és megvalósítani.

Folyamatosan keresik az új munkaerőt, építőipari szakmunkásokat, gépkezelőket és segédmunkásokat – korrekt munkakörülményeket, kiemelkedő fizetést és hosszú távú munkalehetőséget ígére. A jelentkezéseket telefonon várják:

Telefon/fax: +36(22)787-553

Mobil: +36(20)985-1684

Cím (telephely): 8000 Székesfehérvár, Széchenyi utca 152.

Weboldal: https://www.shsepito.hu/

Electric-Alba Kft.

Az Electric-Alba Kft. 2009-ben alakult Székesfehérváron, és fő tevékenysége a villamos kivitelezések területén való szolgáltatás. A cég kezdetben épületvillamossági területen tevékenykedett, majd 2011-ben elindította az elosztó berendezések gyártását, amely azóta kiemelt profiljává vált. Szakmai tapasztalatukat és eszközparkjukat folyamatosan fejlesztve magas minőségű termékeket állítanak elő, beleértve a 0,4 kV-os villamos elosztó berendezéseket, vezérlőszekrényeket és épületautomatika elosztókat. 

A cég ügyfélközpontú gondolkodást vall, és kiemelt fontosságot tulajdonít a hosszú távú együttműködésnek és a minőségi munkavégzésnek. Szemléletük lényege az, hogy ügyfeleiknek gazdaságos megoldást kínáljanak, miközben betartják a minőségi és szabványos követelményeket.

Cím (telephely): 8000 Székesfehérvár, Széchenyi utca 152.

Weboldal: https://www.shsepito.hu/

Építőipari képzések és tanfolyamok

Építőipari képzések és tanfolyamok Székesfehérváron

A szakképző iskolákban 3 éves képzésben vehetnek részt a fiatalok. Az első év után ágazati alapvizsgát tesznek, ami átjárhatóságot biztosít más szakmák és akár a technikumi képzés felé is.

A technikumban 5 éves képzés várja a tanulókat. Az első 2 év ágazati alapoktatásból áll, melyet szintén alapvizsga zár.

A képzés során a tanulók közös ágazati alapokat sajátítanak el, majd később választhatnak szakmát a szakképző iskolában vagy a technikumban, ahol szakirányú oktatásban részesülnek. A szakirányú oktatás lehet duális, valós munkakörnyezetben történő tanulással, vagy az iskola tanműhelyében zajlik.

A technikum kombinálja a gimnázium és a szakmatanulás előnyeit. A közismereti tantárgyak mellett a tanulóknak lehetőségük van szakmai ismereteket is elsajátítani, így egyszerre kapnak érettségi bizonyítványt és technikusi oklevelet.

Az építőipari szakmák közül a következők érhetőek el Székesfehérváron: ács, burkoló, kőműves, magasépítő technikus, valamint útépítő, vasútépítő és -fenntartó technikus.

https://szfszc.hu/kepzesek/technikum-szakkepzo

https://oktav.hu/komuves-kepzes/szekesfehervar

SzekesfehervarAllas.hu / P.P.