Ipari gyárak és munkalehetőségek Székesfehérváron

Ipari gyárak és munkalehetőségek Székesfehérváron

Székesfehérvár ipari szempontból a régió egyik legfontosabb központja, ahol számos vállalkozás kínál különféle munkalehetőségeket. A cikkünkben bemutatjuk a város és környéke néhány meghatározó ipari vállalkozását, valamint azt, hogy milyen álláslehetőségek várhatók ezeken a területeken.

Milyen ipari gyárak és állások találhatóak Székesfehérvár városában és környékén?

A munkaerőpiac folyamatos változása mellett az ipar területén tevékenykedő cégek jelentős szerepet játszanak egy város gazdasági életében. Székesfehérvár és környéke nem csupán történelmi és kulturális értékekben gazdag, hanem ipari szempontból is kiemelkedő. A vállalkozások különféle szektorokban tevékenykednek, és különféle munkalehetőségeket kínálnak az érdeklődők számára.

Nézzünk pár régóta működő ipari vállalatot Székesfehérvárról!

Alba Minerál Székesfehérvári Ásványvíz Kft.

Az 1989-ben alapított Alba Mineral Kft. eredetileg a különleges ipari vizek palackozásával és forgalmazásával foglalkozott, majd 1998-tól fő profiljává vált a fehérvári természetes szénsavtartalmú ásványvíz, AQUA Mathias palackozása.

Az évszázadok óta ismert ásványvíz a harmonikus ásványi anyagok és az emberi szervezet optimális összetétele miatt kiemelkedő a hazai piacon. A víz különlegessége a benne található metakovasav, egy nélkülözhetetlen nyomelem (szilícium) forrása. A cég bővített kapacitásainak köszönhetően különböző kiszerelésekben és minőségekben kínálja termékeit, és az egyedülálló tulajdonságokkal rendelkező fehérvári forrás vizét használja.

A vállalat jelenleg is keres új partnereket, és a lehető legmagasabb színvonalon igyekszik kielégíteni az igényeket.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Kereszttöltés utca 2.

Weboldal: https://albamineral.hu/

Bebesi Hőkezelő Kft.

A Bebesi Hőkezelő Kft. 1993-ban alakult családi vállalkozásként Székesfehérváron. 2000-től Kft. formában működik, és a következő tevékenységi körökben specializálódott: ipari fémmegmunkálás, gépgyártás, szerszám- és alkatrészgyártás, valamint üzemek, gyárak hőkezelése. A vállalkozás az átfogó hőkezelést kínálja kis és közepes szerszámalkatrészek, gépipari, autóipari és egyéb szerkezeti darabok számára. Rugalmas és alkalmazkodó szervezéssel, számítógépes nyilvántartással, valamint ISO rendszerrel rendelkezik, hogy rövid határidővel és elvárható legjobb minőségben teljesítse partnerei megrendeléseit.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Takarodó út 9.

Weboldal: http://www.bebesi.hu/

Glascom Kft.

A 1997-ben alapított GLASCOM Kft. Magyarországon jelentős szereplő a üvegfeldolgozó és üvegmegmunkáló berendezések piacán. A vállalat tevékenységi körébe tartozik az ipari üvegipar, üzemek, gyárak működtetése, valamint gyártási és forgalmazási szolgáltatások. A GLASCOM Kft. erősségei közé tartozik a hosszú évekre visszatekintő tapasztalat, széles termékválaszték, versenyképes árak, és az áruk igény szerinti házhoz szállítása. A cég tagja az IMSA Csoportnak, amely Közép- és Kelet-Európa piacait szolgálja ki.

A GLASCOM Kft. kiváló minőségű üvegipari termékeket kínál, beleértve üvegezési kellékeket, szerszámokat, szerelvényeket, edzett üvegajtókat, hőszigetelő üvegeket, gépeket és berendezéseket az üvegmegmunkáláshoz. Az IMSA Csoport által biztosított szolgáltatások között található müszaki segítségnyújtás, ahol tapasztalt szakemberek állnak rendelkezésre, valamint tanácsadás, ahol a képzett csapat segít tervezési és megoldáskeresési folyamatokban, támogatva a partnerek tevékenységének minden szakaszát.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Raktár utca 7.

Weboldal: https://glascom.hu/

MGA Iparigáz Kft.

Az MGA Iparigáz Kft. tevékenységi körébe tartozik az üzemek és gyárak ellátása ipari gázokkal. A vállalat működési helyszíne a Linde lerakat a Székesfehérvári Ikarusz Ipari Parkban található. Az MGA Iparigáz Kft. főbb tevékenységei közé tartozik az ipari gázok forgalmazása, valamint a vasúti kocsik ki- és berakása, daruzása. Emellett a cég szolgáltatásokat nyújt szállítmányozás és fuvarozás területén is, biztosítva a hatékony és megbízható szállítást ügyfelei számára.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Vásárhelyi út 5.

Plusz Kft.

A 1993-ban alapított TOMEX PLUSZ Kft. magánvállalkozásként kezdte tevékenységét, és főként faipari alapanyagok és termékek exportjára specializálódott. A vállalat faipari felsőfokú végzettségű szakemberekkel rendelkezik, akik biztosítják a szakmailag korrekt és versenyképes ajánlatokat a vevők számára. Fő tevékenységi területük a keményfák exportja, mint például tölgy, bükk, akác, kőris, de igény szerint más fafajokra is kiterjed az ajánlatkészítés.

A TOMEX PLUSZ Kft. a bútorgyárak és parkettgyárak alapanyag szállítására specializálódott. Az exportcikkek közé tartoznak táblásított anyagok és különböző fa padlóburkoló anyagok, például parketták és svédpadlók. Eddigi export célpontok közé tartoznak Görögország, Olaszország, Svájc, Szlovénia és az Egyesült Királyság.

A vállalkozás szoros kapcsolatban áll Magyarországon és Kelet-Európa több országában működő nagyobb termelőkkel, amelyek hosszú távú üzleti kapcsolatokra biztosítanak garanciát. A TOMEX PLUSZ Kft. folyamatosan ellenőrzi a gyártás során a termékek minőségét, hogy magas színvonalú exportot biztosítson ügyfelei számára.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Malackai utca 13.

Weboldal: https://tomex.hu/

TTT Konténer Gyártó Kft.

A TTT Konténer Gyártó Kft. cég ISO minősítéssel rendelkező vállalkozás, a mobil telepíthető, egyedi igények szerint kialakított konténerek gyártására és forgalmazására specializálódott. Szolgáltatásaik kiterjednek irodai, lakó, szaniter, technológiai és egyedi konténerekre is, amelyek rugalmasan alkalmazkodnak ügyfeleink speciális igényeihez. A konténerek széles skáláját kínáljuk, és az ipar és üzemek számára is biztosítjuk a megfelelő gyártást és forgalmazást.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Sóstó Ipari Park 66.

Ipari vállalatok és karrierlehetőségek

Méco-93 Bt.

A cég a fagylaltpor gyártására és élelmiszeripari tevékenységekre specializálódott, kezdetben egy 100m2-es bérleményben indult. A szorgalmas munka eredményeként, 2005-ben új telephelyre költöztek Székesfehérváron, az Újkuti út 4. szám alá, ahol minden higiéniai és modern követelményt kielégítő üzem épült.

A vállalat kiváló minőségű tejfagylaltporokat készít, melyeket 15 féle ízben kínálnak. A porok zsíros tejporból és minőségi, túlnyomórészt természetes színezékekből és adalékanyagokból készülnek. A tejfagylaltporokat 2,05 kg-os tasakokban, míg a gyümölcsfagylaltporokat 2,00 kg-os csomagolásban értékesítik, jelenleg 17 különböző ízben.

A vállalkozás nem csak fagylaltporokat, hanem a fagylalthoz kapcsolódó termékeket is forgalmaz, mint például tölcsérek, öntetek, jilk paszta és dekorációs elemek.

1995-ben a tevékenységet kiegészítették Ostyaérmék gyártásával. A vállalat egyedi méretű és ízvilágú termékeket készít, csak természetes alapanyagok felhasználásával, jelenleg 4 különböző ízben, 85 és 150g-os kiszerelésben.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Újkuti utca 4.

SzekesfehervarAllas.hu / P.P.